podkład flormar
Szorty piżamowe z kolekcji Etam. Model wykonany z wzorzystej tkaniny.- Prosty fason.
- Wsuwane kieszenie.
- W pasie troczki.
- Cienka, nieelastyczna tkanina.
Skład: 100 % Wiskoza
Mango koszula Sassa damska regular z kołnierzykiem klasycznymKoszula z kolekcji Mango. Model wykonany z gładkiej tkaniny.- Model wykonany z włókien, wyprodukowanych przy użyciu zrównoważonych procesów produkcyjnych, zmniejszających tym samym ich wpływ na środowisko.- Prosty fason.- Krótki rękaw.- Model z kołnierzykiem.- Zapięcie na guziki.Skład: 100 % PoliesterID Produktu: UPYY-KDD01M_05XKod producenta: 27047120Wiecej informacji na:liporedium opinie |
- Prosty fason.
- Wsuwane kieszenie.
- W pasie troczki.
- Cienka, nieelastyczna tkanina.
Skład: 100 % Wiskoza
Skład: 12 % Elastan, 55 % Poliamid, 33 % Poliester
- Wyprofilowany krój eliminuje "efekt muffinki".
- Model o specjalistycznie ciętych brzegach, dzięki czemu jest niewidoczny pod ubraniami.
- Bezszwowa konstrukcja pozwala na wysoki komfort użytkowania i wyjątkową elastyczność.
Skład: Materiał 1: 22 % Elastan, 78 % Nylon, Materiał 2: 100 % Bawełna
...y otrzymać kwiatowy, słodki zapach. Natomiast opakowanie prezentu w pudełko o barwach ziemistych powodują skojarzenia z flakonem perfum dedykowanym mężczyźnie, który jest pewny siebie i lubi tym emanować. Każdy może mieć oczywiście inne wnioski, ale pewne schematy bardzo często się sprawdzają, a wykorzystywanie ich jako opakowanie prezentu nie jest niczym nietaktownym.
... niezapomniana dla wszystkich uczestników.
Tworzenie niezapomnianej wielkanocnej atmosfery nie musi być trudne ani kosztowne. Wystarczy odrobina kreatywności, staranność w detalach i chęć dzielenia się radością z bliskimi. Dzięki temu każda chwila spędzona przy wielkanocnym stole stanie się wyjątkowa i niepowtarzalna.
...ewaj ją w garnku do całkowitego rozpuszczenia cukru. Ostudzony syrop wlej do słoja z jeżynami i odstaw na 4 tygodnie.
Po tym czasie przefiltruj sok z jeżyn i wyciśnij owoce. Uzyskany płyn połącz z nalewem. Przefiltruj i przelej do butelek. Nalewka z jeżyn powinna jeszcze odstać pół roku, aby nabrała szlachetnego smaku.