... /wp:heading -->
Składniki: grzyby gąski, 3 jajka, 3 łyżki mąki, mleko, sól, pieprz, bułka tarta, olej do smażenie.
Przygotowanie: Wymieszaj jajka, mąkę, odrobinę mleka (ciasto ma mieć konsystencję jak na naleśniki), dodaj sól i pieprz. Zalej tym dokładnie oczyszczone gąski. Po ok. 20 min panieruj grzyby w bułce tartej i smaż na patelni na głębokim tłuszczu.
Urodzona w 1960 roku Małgorzata Agnieszka Pieczyńska jest lubianą polską aktorką filmową, teatralną i telewizyjną. Na polskiej scenie artystycznej jest aktywna od 1983 roku, a większość widzów ogląda ją nie bieżąco na planach wielu popularnych filmów i seriali. Już w 1986 roku otrzymała prestiżową Nagrodę im. Zbyszka Cybulskiego, którą utalentowanym aktorom przyznawał wówczas tygodnik „Ekran”.
...ie. Zadbaj o oba te aspekty, a Twoje przedsiębiorstwo będzie właściwie prosperować!