Tommy Hilfiger - FigiFigi z kolekcji Tommy Hilfiger. Model wykonany z elastycznej dzianiny.Skład: 90 % Bawełna, 10 % Elastan Wiecej informacji na:torebki fabiola allegro |
- Ten produkt został wykonany w przynajmniej 50% z bawełny organicznej, która uprawiana jest bez użycia niebezpiecznych dla zdrowia substancji chemicznych, chemicznych środków szkodnikobójczych czy nawozów sztucznych.
- Miękko wyściełany model.
- Obniżona linia ramion.
- Luźny fason.
- Długi rękaw.
- Kaptur ściągany troczkami.
- Kieszeń z przodu.
- Model z aplikacją.
- Wykończenie ze ściągacza.
- Długość rękawa(mierzona od kaptura): 70 cm.
- Długość: 58 cm.
- Szerokość pod pachami: 56 cm.
- Wymiary podane dla rozmiaru: S.
Skład: 95 % Bawełna, 5 % Elastan
- Luźny model.
- Obniżona linia ramion.
- Długi rękaw.
- Zapięcie na guziki.
- Gładka tkanina.
- Cienka, nieelastyczna tkanina.
- Kieszonka na piersi.
- Długość rękawa(mierzona od kołnierzyka): 73 cm.
- Długość: 76 cm.
- Szerokość pod pachami: 60 cm.
- Wymiary podane dla rozmiaru: S.
Skład: 84 % Bawełna, 16 % Wiskoza
...nek, które mają dla Was dużą wartość. Kluczem do sukcesu jest też odpowiedni klej i w żadnym wypadku nie należy stosować klejów uniwersalnych. Należy dobierać klej pod kątem samego materiału i gotowe.
Ładne i modne upięcie można wykonać nie tylko z włosów długich, ale również z tych o średniej długości, czy włosów do ramion. Dodatkowo taką fryzurę można ozdobić specjalnymi chustami, opaskami, spinkami lub kokardami. Jeśli chodzi o upięcia, to wybór jest na tyle duży, że z pewnością każda kobieta znajdzie idealną fryzurę dla siebie. Poniżej przedstawiamy najlepsze inspiracje na upięcie włosów, które z łatwością wykonasz samodzielnie.
Komosa ryżowa, inaczej quinoa lub ryż peruwiański, to bogactwo cennych dla zdrowia składników. Uprawiana już 5 tysięcy lat temu w Ameryce Południowej, obecnie zyskuje coraz większą popularność. Sprawdź, jakie właściwości ma komosa ryżowa i jakie znalazła zastosowanie.
Komosa ryżowa pochodzi z Ameryki Południowej, gdzie 5 tysięcy lat temu stanowiła podstawę żywienia Inków. Po d...