Wolford - Figi RachelFigi z kolekcji Wolford. Model wykonany z komfortowej dzianiny.Skład: 24 % Elastan, 74 % Poliamid, 2 % Poliester Wiecej informacji na:fryzury na włosy do ramion |
- Model wykończony elastyczną listwą.
- Miękka miseczka.
- Nieregulowane, nieodpinane ramiączka.
- Cienka, elastyczna dzianina.
Skład: Materiał zasadniczy: 95 % Bawełna, 5 % Elastan, Taśma: 9 % Elastan, 54 % Poliamid, 37 % Poliester
- Prosty fason.
- Bawełna przetworzona w zrównoważony sposób zmniejsza wpływ na środowisko, ograniczając stosowanie substancji chemicznych oraz oszczędzając wodę i energię, poprawiając warunki życia i rozwój gospodarczy regionów produkujących bawełnę.
- Podwyższony stan.
- Zapięcie na guzik i suwak.
- Wsuwane kieszenie.
- Posiada rozcięcia.
Skład: 100 % Bawełna
...Skróć tempo.
Barefooting sprawia, ze stopy stają się idealnie amortyzowane, a kolana i biodra doznają ulgi. Na podeszwach stóp znajduje się ponad 200 receptorów, które połączone są z poszczególnymi narządami. Chodzenie boso stymuluje te punkty, dlatego efekty barefootingu odczuwalne są na całym ciele.
Kobiety lubią sukienki
Na rynku jest wiele sukienek. Istnieją firmy polskie i zagraniczne dostarczające piękne kreacje. Jedną z firm jest Stradivarius, zapewniająca piękne, efektowne kreacje dla każdego. Na wiosnę, lato, jesień czy zimę. Wystarczy zajrzeć do sklepu i wybrać model sukienki najlepszy dla siebie. Sukienki mini, midi, wzorzyste oraz gładkie sprawdzają się naprawdę dobrze. Efektowne są sukienki z dzianiny szydełkowej w wersji mini. Takie kreacje sprawdzają się u ...
...h2>
Surimi nie wymaga specjalnej otoczki. Świetnie sprawdza się jako przekąska na surowe, ewentualnie pieczone lub smażone. Jeśli nie przepadamy za samym surimi istnieje mnóstwo przepisów na wspaniałe sałatki z tym dodatkiem. Jest to również powszechna część sushi. Czasem spotkamy je w nadzieniu do sajgonek. W internecie odnajdziemy sporo przepisów na zupy z wykorzystaniem surimi, jednak polecamy najpierw spróbować w porządnej restauracji jakiego smaku powinniśmy oczekiwać.